Industrie

Gooi al je vooroordelen over containerbouw overboord, want Warsco laat zien dat prefab units niet onder hoeven doen voor reguliere huisvesting. Integendeel, onze units kunnen ook dienen als permanente bedrijfsgebouwen. Het zijn stuk voor stuk gebouwen met een duurzame constructie die voldoen aan alle wettelijke voorschriften. Maar er is ook aan comfort gedacht. Uiteraard zijn alle elektrische aansluitingen aanwezig, zelfs verwarming, ventilatie, liften en zonwering. Met rolluiken bv. Ze verhogen niet alleen het comfort, maar beschermen ook tegen inbraak. Onze klanten vertellen je er alles over!

Speed

Kurze Realisierungszeit

Von der ersten Anfrage und dem Angebot bis zur Lieferung und der Aufstellung. Warsco kann bei Bedarf schnell reagieren.

Truck

Eigener Transport

Lastwagen, Kranwagen, (Teleskop)Kräne, Zugmaschinen, Anhänger... Transport für jeden Einsatz.

Wallet

Günstiger Preis

Höchste Qualität ist bei Warsco nicht mit Wucherpreisen gleichzusetzen. Bei uns finden Sie faire Preise für Neu- und Gebrauchteinheiten.

Repair

Elementarversicherung

Sturmböen, Hagel, Überschwemmungen... Bei Warsco sind Sie gegen alle Arten von Sturmschäden umfassend versichert.

Meer ruimte voor kantoor, magazijn of productie

Heeft je bedrijf nood aan (tijdelijke) huisvesting? Dan is containerbouw de ideale oplossing. De bedrijfsunits van Warsco bieden flexibele en kwalitatieve ruimtes voor elke activiteit. Of je nu op zoek bent naar extra kantoor-, magazijn- of productieruimte. Onze units geven je altijd de nodige flexibiliteit. Je kunt kiezen voor bepaalde modellen & afmetingen en de units zijn altijd verder uit te breiden.

Iedereen verdient kwaliteit

Pasklare oplossingen voor elke sector